Ballet de l’Òpera de Munic.

Ballet de l’Òpera de Munic.

El proper dissabte 22 de març a les 21h, la prestigiosa companyia de dansa BALLET DE L’ÒPERA DE MUNIC II actua al Centre Cultural Terrassa en el marc de la 30a Temporada BBVA de Dansa.

El Ballet de l’Òpera de Munic II presentarà un programa, dividit en dues parts, amb cinc coreografies: Allegro Brillant (George Balanchine), Concertant (Hans van Manen), Streichquintett (Terence Kohler), Intuition Blast (Ralf Jaroschinski) i Jardí Tancat (Nacho Duato).

Us recordem que com alumnes de Ballet Silvia Pallisera teniu uns descomptes especials en tots els espectacles de dansa del Centre Cultural Terrassa: 50% de descomptes per als alumnes i 20% de descompte per als acompanyants. El preu final per als alumnes és de 19€ i per als acompanyants és de 30,40€.

Alumnes que volen aprofitar aquesta oferta han de reservar les entrades abans del dia 15 de març a Ballet Silvia Pallisera, Plaça de la Marinada, 1, Badalona.


Tancaran aquesta 30a Temporada dues companyies de dansa més: Àngels Margarit i la Companyia Mudances (27 d’abril) i el Ballet de Biarritz (16 de maig).

 

munic

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada